Continental Powertrain in Parcul Industrial Brasov

06.03.2013

Compania germana Continental isi extinde activitatea in Romania prin noua fabrica din Parcul Industrial Brasov ce va avea ca activitate productia de pompe de alimentare si subansamle. Noua locatie de 22.000 mp va fi finalizata in aprilie 2013 iar valoarea investitiei se ridica la 40 milioane Euro.

“Continental pune astfel bazele celui de-al treilea centru de productie al Grupului Automotive in Romania. In noua fabrica se vor efectua toate etapele de productie, de la cablarea subansamblelor la productia de pompe de alimentare”, a spus Markus Distelhoff, directorul unitatii comerciale Fuell Supply, din cadrul diviziei Powertrain.

Prin aceasta investitie vor fi create circa 550 noi locuri de munca.

Pana la sfarsitul anului 2011, Continental a investit peste 575 de milioane de euro in activitatile din Romania. Continental detine sapte unitati de productie, trei centre de cercetare si de dezvoltate in Timisoara, Sibiu, Carei, Nadab, Brasov si Iasi. Continental are in prezent peste 10.500 de angajati in Romania.

Cu o cifra de afaceri de 30,5 miliarde euro in 2011, Continental se numara printre cei mai importanti furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Pentru Continental lucreaza in prezent in jur de 167.000 de angajati in 46 de tari.

« Inapoi la stiri

Clientii nostri